Sommarlovet närmar sig 2019

Hej alla barn och föräldrar på Al-Maarif skola!

Sommarlovet närmar sig och roliga aktiviteter väntar på alla.

Detta blir mitt sista rektorsbrev för läsåret 2018-2019.

Först vill jag passa och tackar alla elever, föräldrar och personal för ett lärorikt läsår.

Direkt efter Ramadan infaller Eid Alfitr och därefter sommarlovet i vilket ni får lov att vila några ögonblick och njuta solen tillsammans med familjen och vänner men var säkra på en viktig sak: att vi kommer att sakna er!

كل عام و أنتم بخير

Jag vill passa på att tacka våra fina sexor för de åren hos oss. Jag önskar er lycka till i era nya skolor. Det är viktigt att veta att ni kan mycket. Fortsätt att kämpa på! Ni kan ge ännu mer!

Jag vill också påminna att föräldrar som har barn på fritids under sommaren att ni själva skjutsar era barn till och från skolan. Jag vill också påminna er hur viktigt det är att ni meddelar fritidspersonalen om barnet inte ska komma till fritidsverksamheten.

– Torsdag och fredag 30 resp. 31 maj: Lovdagar. Skolan är stängd.

– Eid och avslutning: Skulle Eid infalla på tisdag 4 juni så är eleverna lediga på tisdag och kommer tillbaka på onsdag dagen efter för avslutningen. Infaller Eid däremot på onsdag den 5 juni då är elevrna lediga på onsdag och har avslutningen på tisdag dagen innan den 4 juni.

På avslutningsdagen går eleverna mellan kl. 10 och 12. Alla föräldrar är välkomna till vår skolavslutningsfest.

– Fredag 14 juni: Sista dag för personalen.

– Måndag 12 augusti: Personalen börjar inför HT2019.

– Måndag 19 augusti: Alla barn och elever börjar ett nytt läsår 2019-2020. Barnen går mellan kl. 10 och 12.

– Tisdag 20 augusti är en vanlig dag för eleverna och börjar kl. 8.15 och slutar som vanligt. Busstiderna finns på hemsidan.

Jag önskar er ett mycket trevligt och soligt sommarlov!

Yassine Yassine