Rektors läsårsavslutningsbrev 2019-2020

Hej alla barn och föräldrar på Vasalundsskolan!

Nu springer våra elever ut för att praktisera sina kunskaper med våra berättelser om vad de lärt sig. De får möjligheter att orientera sig med det som skolan gett dem av kunskaper och gemenskap.

Vi tackar alla elever, föräldrar och personal för ett år fullt av utmaningar, svårigheter och framgång.

Jag vill passa på tacka våra sexor för de åren du varit med oss. Jag önskar er lycka till i era nya skolor. Ni visade verkligen att ni kan ge mycket. Fortsätt att kämpa på!

Jag vill också påminna att föräldrar som har barn på fritids under sommaren att ni själva skjutsar era barn till och från skolan. Jag vill också påminna er hur viktigt det är att ni meddelar fritidspersonalen om barnet inte ska komma till fritidsverksamheten.

Jag vill passa på tacka våra medarbetare Fakhir, Manar, Bellita och Anne för de fina åren med oss. Lycka till önskar vi er!

Jag vill också välkomna nya lärare Signe och Maria som börjar med oss ht-2020. Välkomna till a-laget!

• Tisdag 9 juni: Sista dag för barnen. Barnen går mellan kl. 10 och 12. Pga Corona-rutiner får bara skolans elever komma till skolan under avslutningen.
  • Fredag 15 juni: Sista dag för personalen.
  • Måndag 10 augusti: Personalen börjar inför HT2020.
  • Måndag 17 augusti: Alla barn och elever börjar ett nytt läsår 2020-2021.   Barnen går mellan kl. 10 och 12. Halv studiedag för personlen 13.00-16.30.
  • Måndag 15 juni- fredag 26 juni: Sommarskola för elever som haft hög frånvaro pga Corona-pandemin, varje dag kl 9.00-12.00. Det gäller alla elever som fått brev från rektor.
  • Tisdag 18 augusti är en vanlig dag för eleverna och börjar kl. 8.15 och slutar som vanligt. Busstiderna finns på hemsidan.

Jag önskar er ett mycket trevligt och soligt sommarlov!

Yassine Yassine