Rektors avslutningsbrev HT-2019

Hej alla barn och föräldrar på Vasalundsskolan

Nu har det gått en hel termin från läsåret 2019-2020. Våra barn växer och deras kunskaper ökar.

Under sista dag i terminen får era barn sina skriftliga omdömen från skolan. Eleverna i åk 6 får teminsbetyg. Gå igenom dessa tillsammans med era barn för att ladda inför vårterminen 2020.

Vi i skolledningen vill tacka alla elever och föräldrar för ett bra samarbete under denna termin.

Sista skoldag för denna termin är fredagen den 20/12 och alla elever slutar som vanligt kl. 12.30.

Nu är det dags att koppla av och vila. Njut av jullovet och glöm inte vi tänker på er och önskar er alla varmt välkomna till vårterminen 2020.

Eleverna startar vårterminen onsdagen den 8/1-18 och börjar och slutar i vanlig tid. Personalen börjar dagen innan eleverna d.v.s. den 7:e januari. Vi har studiedag. Registrerade fritidselever har fritids som vanligt.

Nya medarbetare

Angela börjar sin anställning som specialpedagog. Välkommen!

Walaa vikarierar istället för Suzana i förskoleklassen. Välkommen!

• Fredag 20 december v 51: Avslutning höstterminen.
  • Tisdagen 7 januari v 2: Vårterminens start för personalen. Studiedag.
  • Onsdag 8 januari v 2: Vårterminens start för eleverna. Det är en vanlig dag.
  • Onsdag 29 januari v 5: Föräldramöte 18.00-20.00.
  • Vecka 8 (17-21 februari): Sportlov.
  • Veckorna 9, 10 och 11 (24 februari-13 mars): Utvecklingssamtal.
  • Måndag 16 mars v 12: Studiedag för personalen. Eleverna är lediga och fritids är stängd.
  • Måndag 6 april- måndag 13 april: Påsklov.
  • 1 maj: Lovdag. Skolan är stängd.
  • Torsdag 21 maj och fredag 22 maj: Lovdagar. Skolan är stängd.
  • Tisdag 9 juni: Skolavslutning. Eleverna går kl 10.00-12.00.
  • Fredag 12 juni: Sista dag för ferieanställda.

Ha ett skönt jullov och välkomna igen för VT-20!

Med vänliga hälsningar Yassine Yassine

Rektor, Vasalundsskolan